10% отстъпка при резервиране и капариране до 31.01.2024г

Цената включва

Стандартно в цената е включена закуска, открит басейн (08.00ч.-22.00ч), детски басейн, шезлонги, чадъри, открито джакузи и водопад за хидромасаж на раменете (към басейна), детска площадка, детска стая, детска анимация (определени дни и часове), конферентна зала (27 места, с резервация), външен фитнес, сауна (12.00ч – 19.00ч, с предварително записване)Wi-Fi, ДДС, застраховка, туристически данък. Има пакети и с вкл. вечеря.

Цени

За актуални цени и наличности, моля използвайте панела за он-лайн резервации по-горе, като въведете дата на настаняване, дата на напускане и брой хора. Само тук ще получите гарантирано най-нискa ценa и неустоими условия, вкл. промяна на дати без неустойка !

Резервиране

Може да направите вашата резервация по няколко начина - с обаждане по телефона или вайбър съобщение на 0885 08 00 09 или използвайки нашата он-лайн система за резервации.
Имаме удоволствието да ви предложим абсолютно автоматизирана система за он-лайн резервации ! Тя ще ви преведе стъпка по стъпка от търсенето до запазването на вашата мечтана лятна почивка, завършвайки процеса с плащане на депозита с карта (или опция за банков превод, при желание). Запазете вашата енергия и настроение за почивката си, а всичко останало оставете на нас ! В периоди с останали единични свободни стаи е възможно в системата да няма наличност, но въпреки това да имаме свободна стая за вас ! Моля обадете се на 0885 08 00 09 , за да проверите със сигурност. 

Капариране

Потвърждаването на резервация се извършва с превод на капаро в размер на 1 нощувка на помещение за двойните стаи, а за студията и апартаментите депозита е в размер на 25% от стойността на резервацията (поради ограничените бройки на този тип помещения). 

Условия

Подробности, относно услугите и условията, може да получите в секцията  "Информация"

Паркиране

Хотелът разполага с ограничен брой паркоместа ( собствени и наети от Общината, неохраняеми ). Изисква се предварителна резервация след запитване и при наличност – 6 лв. на вечер. Ако сте с автомобил, препоръчваме резервация.
Цени 2024 | Хотел Оникс, гр.Китен

Детайли

  • Деца до 6.99 год. се настаняват и изхранват БЕЗПЛАТНО, на база борда на родителите ( BB или HB )
  • Отстъпка при единично настаняване в двойна стая - моля, попитайте на рецепция.
  • За периода 01.07 – 31.08 има отстъпка на двойните стаи в сграда „Б”- моля, попитайте на рецепция. Отстъпката важи само за директни резервации на рецепция за посочения период.
  • Доплащане за вечеря за периода 01.07 - 07.09 вкл. Вечери се заплащат на помещение !
     -  за дете 7-11.99г: 10 лв.            -  за дете >12г и възрастен: 20 лв.
     За 14.06 - 30.06 вкл. и 08.09 - 14.09 вкл. има посочена цена за пакет с вкл. нощувка + закуска + вечеря.
  • В таблицата са посочени цени за помещение. При настаняване на туристи в стая, студио или апартамент минимално се заплаща цената на помещението, независимо от броя и възрастта на настанените туристи.

  • При настаняване на 3-ти човек в стая / или 4-ти и 5-ти в студио или 5-и в апартамент / се доплаща, както е

посочено в таблицата.

+359 885 08 00 09
En Бг