korona_

Цени и услуги 2023

ceni_BG_2023_

🍀 Искаш БЕЗПЛАТНИ НОЩУВКИ ⁉️ При нас е възможно ! 🌊 ⛱  Всички гости на хотела, попълнили анкетна карта на рецепция, участват в ТОМБОЛА за 2 БЕЗПЛАТНИ НОЩУВКИ за двама ( могат да се използват септември или да останат за следващото лято ) !!! ☀️

Вече 10 години спазваме тази традиция и в края на всеки сезон правим приятна изненада на един от вас. 👉 Побързай и направи своята резервация сега: 📞 0885 08 00 09

🍀 А ето и късметлията за 2022г : https://fb.watch/8VpCzYztU8/

* Стандартно в цената е включена закуска, открит БАСЕЙН ( 08.00ч.-22.00ч.), детски басейн, открито ДЖАКУЗИ и ВОДОПАД ЗА ХИДРОМАСАЖ на раменете (към басейна, 08.00ч.- 22.00ч.), САУНА (с предварително записване, 12.00ч – 19.00ч), ДЕТСКА ПЛОЩАДКА,  ДЕТСКА СТАЯ, КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА (27 места ), малък ФИТНЕС,  Wi-Fi,  ДДС, застраховка, туристически данък / борд BB /. * Борд HB – пакет с вкл. нощувка + закуска + ВЕЧЕРЯ.

* Oсигуряване на паркомясто с предварителна резервация ( и при наличност, ограничени бройки ) – 6 лв. на вечер.

* Доплащане за вечеря за периода 03.07.23 – 05.09.23 вкл. Вечери се заплащат на помещение !

– за дете 7-11.99г: 10 лв.              – за дете >12г и възрастен: 20 лв.

За 06.06 – 02.07 вкл. и 06.09 – 11.09 вкл. има посочена цена за пакет с вкл. нощувка + закуска + вечеря.

* Деца до 6.99 год. се настаняват и изхранват БЕЗПЛАТНО, на база борда на родителите ( закуски или закуски и вечери ).

* В таблицата са посочени цени за помещение. При настаняване на туристи в стая, студио или апартамент минимално се заплаща цената на помещението, независимо от броя и възрастта на настанените туристи.

* При настаняване на 3-ти човек в стая / или 4-ти и 5-ти в студио или 5-и в апартамент / се доплаща, както е посочено в таблицата / за възрастни и деца над 7 год. /.  Моля имайте предвид, че доп. легло е разтег. фотьойл ( 72/190 )  и е най-подходящо за деца. Възможности за доп.легло – 1 бр. в двойна стая, 2 бр. в студио, 1 бр. в апартамент

KOLAJ_02

* Моля имайте предвид, че НЕ приемаме изисквания за стаите при настаняване в периода 20.06 – 06.09 (за изглед, тип легло, етаж и т.н.). Ще вземем под внимание желанието ви, но не можем да обещаем, че ще успеем да го удовлетворим.   

Поради зачестилите запитвания и неразбиране защо не изпълняваме на 100% конкретни желания за стая ( тип легло, изглед, етаж, дори и конкретна стая ), прилагаме презентацията по-долу. Гарантираме Ви, че наистина правим всичко възможно, за да удовлетворим вашите желания. Има обаче ситуации, като разгледаната в примера, в които ако трябва да поемем дадено обещание, то ще се наложи да откажем нова резервация. С оглед на факта, че сме сезонен хотел и работим активно само 2 месеца и половина, за жалост не можем да си го позволим. Ще вземем под внимание желанието ви, но не можем да обещаем, че ще успеем да го удовлетворим. За нас е важно да обясним максимално ясно нашите политики и съображенията, поради които са въведени. Благодарим за разбирането !

Не желания стаи схема

Гъвкава политика за по-голяма сигурност ! При непредвидени обстоятелства, резервацията може да се промени за други дати, съобразено със заетостта на хотела ( вкл. за следващия сезон, но не по-късно от 16 мес. след датата на анулираната резервация ) и след преизчисляване на цената за новата резервация. Промяната следва да се направи най-късно в деня преди настаняването. Ако се направи в деня на настаняването, се дължи 1 нощувка неустойка ( стойността на капарото ).

Капаро не се възстановява, но може да се използва за нова резервация! Анулацията на текущата резервация следва да се направи най-късно в деня преди настаняването. Ако се направи в деня на настаняването, се дължи 1 нощувка неустойка /стойността на капарото/, т.е. капарото се счита за изразходено. Новата резервация следва да е най-късно до 16 мес. след датата на анулираната резервация.

При преждевременно освобождаване на помещението /преди края на резервацията/, сумата заплатена за останалите нощувки може да се използва в по-късен период  през настоящия или следващия сезон, БЕЗ неустойка, но не по-късно от 16 месеца след датата на резервацията, в която са били. За да се възползвате от тази опция, помещението следва да бъде освободено в стандартното време – до 12.00ч. Ако освободите след този час, нощувката се счита за изразходена. Ако не желаете да се възползвате от този вариант се дължи 1 нощувка неустойка над реализираната сума, а остатъка се възстановява.

* Освобождаването на помещенията е до 12.00 ч. , настаняването – след 14.00 ч.

* При късно освобождаване ( до 17 ч. ) и ранно настаняване ( преди 12 ч. ) се заплаща 50% от цената на нощувката. Тази услуга е след предварително запитване и при възможност от страна на хотела – обичайно юли и август не е възможно, поради почти 100% заетост на базата.

* Студията са в основната сграда, а апартаментите с кухн. бокс – в сгр. Б. Двойни стаи има и в двете сгради.

За периода 03.07 – 26.08 има отстъпка на двойните стаи в сграда „Б”– моля обърнете се към рецепция. Отстъпката важи само за директни резервации на рецепция за посочения период . Сграда „Б“ е на територията на комплекса, точно срещу басейна, с отделен вход и няма асансьор. Двойните стаи са същите като размер, обзавеждане и оборудване като в осн. сграда.

За цени за Туроператори, моля изпратете запитване на : onyx_hotel@abv.bg.

KOLAJ_01

Хотелът разполага със 156 основни легла и 79 допълнителни,  ново строителство е и отваря врати лятото на 2004 г. Има категоризация за 3 звезди. Обликът му е модерен и съвременен.

* Осн.сграда – 4 етажа , 2 асансьора , 57 двойни стаи ( 2+1 ) , 6 студия ( 3+2 ), централна климатизация по стаите и в общите части
* Сгр. B – 4 етажа , НЯМА асансьор , 9 стаи ( 2+1 ), 2 апартамента с кухн. бокс ( 4+1 ) ( на партер и на 4ет ) , индивидуални климатици

* Услуги :
Закуска ( 08.00ч – 10.00ч) – БЕЗПЛАТНО

Wi-Fi интернет на територията на целия комплекс и по стаите – БЕЗПЛАТНО

– Открит басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри / ограничени бройки  / – БЕЗПЛАТНО.  Басейнът е на разположение само за гости на хотела.                                 

– Открито джакузи и Водопад за хидромасаж на раменете , Сауна – БЕЗПЛАТНО, само за гости на хотела

Детска площадка и детска стая – БЕЗПЛАТНО

– Малък фитнес / 5 уреда / – БЕЗПЛАТНО

– Конферентна зала (27 места ) – с предварителна заявка

– Бебешки кошари с предварителна заявка / ограничени бройки / – БЕЗПЛАТНО
– Пос териманал ( Visa , Maestro , Mastercard ) , банкомат
– Други услуги срещу ДЕПОЗИТ : ютия – 10 лв
За вашето добро настроение на басейна, БАРЪТ работи от 08.00ч до 23.00ч, предлагайки ви топли и студени напитки, алкохолни питиета и разнообразни коктейли. КУХНЯТА приема поръчки от 12.00ч до 22.00ч. За гости на хотела – 10 %  ! 
– Индивидуални сейфови клетки на рецепция – 3 лв. на ден
– Пералня – 10 лв.  / Сушилня – 10 лв. ( от 08.00ч до 14.00ч )
– Продажба на сувенири

* Важна информация:

Плащането по резервацията се извършва в деня на настаняването.

Закуската е от 08:00 ч до 10:00 ч.

Ако имате вечеря в пакета, то тя е от 18.30 ч до 20.30 ч.

В стаята, електричеството се включва след поставяне на ключ-картата в четеца на входа.

Климатикът работи при затворени врати.

В стаите НЕ се пуши.

Стаите се почистват всеки ден между 09:00 ч. и 16:30 ч.

При всяко излизане, моля оставяйте ключа на рецепция.

Басейнът и Джакузито е на ваше разположение от 08:00 ч. до 22:00 ч. Моля не изнасяйте хавлиите от стаите. На рецепция осигуряваме специални хавлии за басейна.

Сауна: 12.00 ч – 19.00 ч

Телефон рецепция – 9 . Ако желаете да се свържете със стая в хотела, наберете нейния номер.   

В хотелската част не се допускат домашни любимци.

С ваши приятели може да се видите във фоайето, лобито или ресторанта. От гледна точка на спокойствие и сигурност, достъп до етажите и стаите имат само гостите на хотела.

* Описание на помещенията:
– Всички стаи (2+1) разполагат с 2 единични легла или спалня ( 2 осн. легла ), две нощни шкафчета, разтегателен фотьойл ( 1 доп. легло 72/190 ), гардероб, куфарник, портманто с огледало, тоалетка с огледало и стол, LED телевизор с кабелна, мини бар (незареден, подходящ само за охлаждане на напитки), телефон, климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, баня+WC (WC с аксесоари, вана или душ , мивка с огледало и аксесоари, СЕШОАР само в осн.сграда ), балкон с маса, столчета и сушилник.
– Всички студия (3+2) разполагат със спалня ( 2 осн. легла ), единично легло ( 1 осн. легло ), две нощни шкафчета, разтегателен диван ( 2 доп. легла 140/190 ), холна масичка, трапезна маса с 4 стола, гардероб, куфарник, портманто с огледало, тоалетка с огледало и стол, LED телевизор с кабелна, мини бар (незареден, подходящ само за охлаждане на напитки), телефон, централна климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, баня+WC ( WC с аксесоари, вана или душ , мивка с огледало и аксесоари, СЕШОАР ) , балкон с маса, столчета и сушилник.Студиото е пространствено свързано ( едно голямо помещение ) !
– Апартаментът с кухненски бокс (4+1) в сгр. Б – Партер ( няма гледка ) разполага с две помещения, две бани. Едната стая е обзаведена със спалня, кухн.бокс ( мивка, хладилник, котлон ), трапезна маса с 3 стола. Обзавеждането на другата стая ( спалнята ) включва спалня , стандартно единично легло , две нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало и стол, шкаф с LED телевизор. Двете стаи са самостоятелни – преходни, към всяка стая има баня ( WC с аксесоари, душ , мивка с огледало и аксесоари ). Има още 2 тераси с маса, столчета и сушилник. Апартаментът е партерен и няма гледка.
– Апартаментът с кухненски бокс (4+1) в сгр. Б – 4 ет. ( няма асансьор ) разполага с две помещения – преходни. Едната стая е обзаведена със спалня, нощно шкафче, кухн.бокс ( мивка, хладилник, котлон ), трапезна маса с 4 стола. Обзавеждането на другата стая ( спалнята ) включва спалня, две нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало и стол, шкаф с LED телевизор, разтегателен фотьойл ( 1 доп. легло). Двете стаи са самостоятелни, банята ( WC с аксесоари, душ , мивка с огледало и аксесоари ) е към спалнята. Има още 2 тераси с маса, столчета и сушилник.