korona_

Цени и услуги 2023

ceni_BG_2023

🍀 Искаш БЕЗПЛАТНИ НОЩУВКИ ⁉️ При нас е възможно ! 🌊 ⛱  Всички гости на хотела, попълнили анкетна карта на рецепция, участват в ТОМБОЛА за 2 БЕЗПЛАТНИ НОЩУВКИ за двама ( могат да се използват септември или да останат за следващото лято ) !!! ☀️

Вече 11 години спазваме тази традиция и в края на всеки сезон правим приятна изненада на един от вас. 👉 Побързай и направи своята резервация сега: 📞 0885 08 00 09

🍀 А ето и късметлията за 2022г : https://fb.watch/8VpCzYztU8/

* Стандартно в цената е включена закуска, открит БАСЕЙН ( 08.00ч.-22.00ч.), детски басейн, открито ДЖАКУЗИ и ВОДОПАД ЗА ХИДРОМАСАЖ на раменете (към басейна, 08.00ч.- 22.00ч.), САУНА (с предварително записване, 12.00ч – 19.00ч), ДЕТСКА ПЛОЩАДКА,  ДЕТСКА СТАЯ, детска АНИМАЦИЯ (определени дни и часове), КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА (27 места ), малък ФИТНЕС,  Wi-Fi,  ДДС, застраховка, туристически данък / борд BB /. * Борд HB – пакет с вкл. нощувка + закуска + ВЕЧЕРЯ.

* Oсигуряване на паркомясто с предварителна резервация ( и при наличност, ограничени бройки ) – 6 лв. на вечер.

* Доплащане за вечеря за периода 03.07.23 – 05.09.23 вкл. Вечери се заплащат на помещение !

– за дете 7-11.99г: 10 лв.              – за дете >12г и възрастен: 20 лв.

За 06.06 – 02.07 вкл. и 06.09 – 11.09 вкл. има посочена цена за пакет с вкл. нощувка + закуска + вечеря.

* Деца до 6.99 год. се настаняват и изхранват БЕЗПЛАТНО, на база борда на родителите ( закуски или закуски и вечери ).

* В таблицата са посочени цени за помещение. При настаняване на туристи в стая, студио или апартамент минимално се заплаща цената на помещението, независимо от броя и възрастта на настанените туристи.

* При настаняване на 3-ти човек в стая / или 4-ти и 5-ти в студио или 5-и в апартамент / се доплаща, както е посочено в таблицата / за възрастни и деца над 7 год. /.  Моля имайте предвид, че доп. легло е разтег. фотьойл ( 72/190 )  и е най-подходящо за деца. Възможности за доп.легло – 1 бр. в двойна стая, 2 бр. в студио, 1 бр. в апартамент

* Освобождаването на помещенията е до 12.00 ч. , настаняването – след 14.00 ч.

* При късно освобождаване ( до 17 ч. ) и ранно настаняване ( преди 12 ч. ) се заплаща 50% от цената на нощувката. Тази услуга е след предварително запитване и при възможност от страна на хотела – обичайно юли и август не е възможно, поради почти 100% заетост на базата.

KOLAJ_02

* Моля имайте предвид, че НЕ приемаме изисквания за стаите при настаняване в периода 20.06 – 06.09 (за изглед, тип легло, етаж и т.н.). Ще вземем под внимание желанието ви, но не можем да обещаем, че ще успеем да го удовлетворим. Гарантираме Ви, че наистина правим всичко възможно, за да удовлетворим вашите желания. Има обаче ситуации, в които за да изпълним дадено обещание, то ще се наложи да откажем нова резервация. С оглед на факта, че сме сезонен хотел и работим активно само 2 месеца и половина, за жалост не можем да си го позволим. Ще вземем под внимание желанието ви, но не можем да обещаем, че ще успеем да го удовлетворим. За нас е важно да обясним максимално ясно нашите политики и съображенията, поради които са въведени. Благодарим за разбирането !

Гъвкава политика за по-голяма сигурност ! При непредвидени обстоятелства, резервацията може да се промени за други дати, съобразено със заетостта на хотела ( вкл. за следващия сезон, но не по-късно от 16 мес. след датата на анулираната резервация ) и след преизчисляване на цената за новата резервация. Промяната следва да се направи най-късно в деня преди настаняването. Ако се направи в деня на настаняването, се дължи 1 нощувка неустойка ( стойността на капарото ).

Капаро не се възстановява, но може да се използва за нова резервация! Анулацията на текущата резервация следва да се направи най-късно в деня преди настаняването. Ако се направи в деня на настаняването, се дължи 1 нощувка неустойка /стойността на капарото/, т.е. капарото се счита за изразходено. Новата резервация следва да е най-късно до 16 мес. след датата на анулираната резервация.

При преждевременно освобождаване на помещението /преди края на резервацията/, сумата заплатена за останалите нощувки може да се използва в по-късен период  през настоящия или следващия сезон, БЕЗ неустойка, но не по-късно от 16 месеца след датата на резервацията, в която са били. За да се възползвате от тази опция, помещението следва да бъде освободено в стандартното време – до 12.00ч. Ако освободите след този час, нощувката се счита за изразходена. Ако не желаете да се възползвате от този вариант се дължи 1 нощувка неустойка над реализираната сума, а остатъка се възстановява.

* Студията са в основната сграда, а апартаментите с кухн. бокс – в сгр. Б. Двойни стаи има и в двете сгради.

За периода 03.07 – 26.08 има отстъпка на двойните стаи в сграда „Б”– моля обърнете се към рецепция. Отстъпката важи само за директни резервации на рецепция за посочения период . Сграда „Б“ е на територията на комплекса, точно срещу басейна, с отделен вход и няма асансьор. Двойните стаи са същите като размер, обзавеждане и оборудване като в осн. сграда.

За цени за Туроператори, моля изпратете запитване на : onyx_hotel@abv.bg.

KOLAJ_01

Хотелът разполага със 156 основни легла и 79 допълнителни,  ново строителство е и отваря врати лятото на 2004 г. Има категоризация за 3 звезди. Обликът му е модерен и съвременен.

* Осн.сграда – 4 етажа , 2 асансьора , 57 двойни стаи ( 2+1 ) , 6 студия ( 3+2 ), централна климатизация по стаите и в общите части
* Сгр. B – 4 етажа , НЯМА асансьор , 9 стаи ( 2+1 ), 2 апартамента с кухн. бокс ( 4+1 ) ( на партер и на 4ет ) , индивидуални климатици

* Услуги :
Закуска ( 08.00ч – 10.00ч) – БЕЗПЛАТНО

Wi-Fi интернет на територията на целия комплекс и по стаите – БЕЗПЛАТНО

– Открит басейн, детски басейн, шезлонги, чадъри / ограничени бройки  / – БЕЗПЛАТНО.  Басейнът е на разположение само за гости на хотела.                                 

– Открито джакузи и Водопад за хидромасаж на раменете , Сауна – БЕЗПЛАТНО, само за гости на хотела

Детска площадка и детска стая – БЕЗПЛАТНО

– Малък фитнес / 5 уреда / – БЕЗПЛАТНО

– Конферентна зала (27 места ) – с предварителна заявка

– Бебешки кошари с предварителна заявка / ограничени бройки / – БЕЗПЛАТНО
– Пос териманал ( Visa , Maestro , Mastercard ) , банкомат
– Други услуги срещу ДЕПОЗИТ : ютия – 10 лв
За вашето добро настроение на басейна, БАРЪТ работи от 08.00ч до 23.00ч, предлагайки ви топли и студени напитки, алкохолни питиета и разнообразни коктейли. КУХНЯТА приема поръчки от 12.00ч до 22.00ч. За гости на хотела – 10 %  ! 
– Индивидуални сейфови клетки на рецепция – 3 лв. на ден
– Пералня – 10 лв.  / Сушилня – 10 лв. ( от 08.00ч до 14.00ч )
– Продажба на сувенири

* Важна информация:

Плащането по резервацията се извършва в деня на настаняването.

Закуската е от 08:00 ч до 10:00 ч.

Ако имате вечеря в пакета, то тя е от 18.30 ч до 20.30 ч.

В стаята, електричеството се включва след поставяне на ключ-картата в четеца на входа.

Климатикът работи при затворени врати.

В стаите НЕ се пуши.

Стаите се почистват всеки ден между 09:00 ч. и 16:30 ч.

При всяко излизане, моля оставяйте ключа на рецепция.

Басейнът и Джакузито е на ваше разположение от 08:00 ч. до 22:00 ч. Моля не изнасяйте хавлиите от стаите. На рецепция осигуряваме специални хавлии за басейна.

Сауна: 12.00 ч – 19.00 ч

Телефон рецепция – 9 . Ако желаете да се свържете със стая в хотела, наберете нейния номер.   

В хотелската част не се допускат домашни любимци.

С ваши приятели може да се видите във фоайето, лобито или ресторанта. От гледна точка на спокойствие и сигурност, достъп до етажите и стаите имат само гостите на хотела.

* Описание на помещенията:
– Всички стаи (2+1) разполагат с 2 единични легла или спалня ( 2 осн. легла ), две нощни шкафчета, разтегателен фотьойл ( 1 доп. легло 72/190 ), гардероб, куфарник, портманто с огледало, тоалетка с огледало и стол, LED телевизор с кабелна, мини бар (незареден, подходящ само за охлаждане на напитки), телефон, климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, баня+WC (WC с аксесоари, вана или душ , мивка с огледало и аксесоари, СЕШОАР само в осн.сграда ), балкон с маса, столчета и сушилник. Моля разгледайте снимки в секцията Галерия.
– Всички студия (3+2) разполагат със спалня ( 2 осн. легла ), единично легло ( 1 осн. легло ), две нощни шкафчета, разтегателен диван ( 2 доп. легла 140/190 ), холна масичка, трапезна маса с 4 стола, гардероб, куфарник, портманто с огледало, тоалетка с огледало и стол, LED телевизор с кабелна, мини бар (незареден, подходящ само за охлаждане на напитки), телефон, централна климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, баня+WC ( WC с аксесоари, вана или душ , мивка с огледало и аксесоари, СЕШОАР ) , балкон с маса, столчета и сушилник.Студиото е пространствено свързано ( едно голямо помещение ) ! Моля разгледайте снимки в секцията Галерия.
– Апартаментът с кухненски бокс (4+1) в сгр. Б – Партер ( на нивото на терена, няма гледка, малко под нивото на басейна ) разполага с две помещения, две бани. Едната стая е обзаведена със спалня, кухн.бокс ( мивка, хладилник, котлон ), трапезна маса с 3 стола. Обзавеждането на другата стая ( спалнята ) включва спалня , стандартно единично легло , две нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало и стол, шкаф с LED телевизор. Двете стаи са самостоятелни – преходни, към всяка стая има баня ( WC с аксесоари, душ , мивка с огледало и аксесоари ). Има още 2 тераси с маса, столчета и сушилник. Апартаментът е партерен и няма гледка. Моля разгледайте снимки в секцията Галерия.
– Апартаментът с кухненски бокс (4+1) в сгр. Б – 4 ет. ( няма асансьор ) разполага с две помещения – преходни. Едната стая е обзаведена със спалня, нощно шкафче, кухн.бокс ( мивка, хладилник, котлон ), трапезна маса с 4 стола. Обзавеждането на другата стая ( спалнята ) включва спалня, две нощни шкафчета, гардероб, тоалетка с огледало и стол, шкаф с LED телевизор, разтегателен фотьойл ( 1 доп. легло). Двете стаи са самостоятелни, банята ( WC с аксесоари, душ , мивка с огледало и аксесоари ) е към спалнята. Има още 2 тераси с маса, столчета и сушилник. Моля разгледайте снимки в секцията Галерия.